American Cars & Bike Show – 5 – 6 oktober

Become part of the show
Bezit je een bijzondere American car of bike?

Kijk dan uit naar het American Festival Nascar Finals. Je krijgt gratis toegang,  parkeert vlakbij of binnen het circuit én in het zicht van de bezoekers. Je bent echt part of the show.

Het al goed gevulde programma van het American Festival Circuit Zolder Nascar Finals wordt nog ‘verrijkt’. Het hele terrein zal in een Amerikaanse sfeer ondergedompeld zijn met allerhande stands, food & drinks, muziek en zoveel meer. Er is onder meer een kids village, een open startgrid die iedereen mag bezoeken, karting, handtekeningensessie met de piloten. Maar ook niet te vergeten exhibition of 65 years Corvette.

Primeur vorig jaar was de American Cars & Bikes On Wheels Show met een mooie mix van zowel oldtimers als nieuwe Amerikaanse auto’s. Daar kan ook jij dit jaar staan. Word je toegelaten – enige voorwaarde is Amerikaans én bijzonder zijn – dan krijg je een plaatsje op parking zone 6 aan de Jochen Rindt-bocht.

Gebruik de online inschrijfmodule. Voeg er een foto bij van je auto of bike en van het kenteken. Je ontvangt een parkingticket voor het weekend met doorlaatbewijs en een inkomticket voor het hele weekend voor jezelf en je partner.

Vul het formulier hieronder in indien u wenst in te schrijven als deelnemer aan de AMERICAN CARS & BIKE SHOW. Velden met een * zijn verplicht.

Wilt u meedoen met uw classic car? Dan dient u dit op het inschrijvingsformulier aan te duiden!

Opgelet: dit inschrijvingsformulier is uitsluitend voor de AMERICAN CARS & BIKE SHOW deelnemers

Persoonlijke gegevens
Overige gegevens
(u dient bereikbaar te zijn voor onze juryleden)
Gegevens voertuig
Voor een vlotte organisatie